Aktuális

Nagy Bernadett bronzérmes a birkózó Eb-n

Tovább dagad a 15 éves fiúszeretőt tartó LMBTQ-aktivista botránya

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Tovább gyűrűzik az egyik óbudai általános iskola pedagógiai asszisztensének botránya. A férfi pár napja közzétett videójában azt állította, hogy egy 15 éves fiúval folytat kapcsolatot, de ebben ő nem lát problémát. Azóta az is kiderült, hogy engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak.

A Pesti Srácok.hu írta meg, hogy az interneten dicsekedett egy budapesti iskola közel 40 éves férfi dolgozója azzal, hogy egy tizenöt éves fiúval van szexuális kapcsolata, de szerinte ez teljesen rendben van. „Ez a tény, hogy egy 15 éves szeretőm van. Ez sokaknál kiverte a biztosítékot” – mondta kisfilmjében a férfi.

A hétfői napon még azzal védekezett, hogy csak viccelt.

Kapcsolódó tartalom

Az ügy kirobbanása után több szülőt is megszólaltatott az Origo. Mint kiderült, Bite Zsolt múlt hét szerdán engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak az óbudai Krúdy Gyula Általános Iskolában, melynek keretében kizárólag az egyneműek szexuális életéről mesélt a kisdiákoknak.

Egy másik szülő a portál szerint arról is beszélt, hogy a felsős diákok szülei már korábban is jelezték, hogy gond van a tanárral, mert több diák is követi őt az online térben, ahol többek között öngyilkosságra buzdító videót tett közzé, nyíltan propagálja a másságot, valamint szexuális tartalmakat is készített magáról. Az iskola lépése pedig erre az volt, hogy a felső tagozatosoktól áttette Bite Zsoltot az alsó tagozatosok, tehát a tíz éven aluliak közé.

Kapcsolódó tartalom

Azt is megkaptam, hogy ha büntetőjogilag nem is problémás, de belefér a moralitásomba? Hogy egy közel 40 éves pasi egy 15 évessel kavar? Belefér! Az, hogy neked más a moralitásod, az engem nem tud érdekelni!

– jelentette ki a pedagógiai asszisztens.

Büntetőjogilag lényegében nincs vele gond – erről beszélt az LMBTQ-ügyekben mindig aktív RTL híradó hétfői, az üggyel foglalkozó anyagában. Bár azt is hozzáteszik, hogy morálisan azért aggályos.

A pedofilvádak megfogalmazására alkalmas férfi ügye egy másik szempontból is érdekes lehet az Origo cikke szerint. Bite Zsolt ugyanis kisfilmjében azt állította, hogy ha őt jogilag megtámadnák, akkor számos jogvédő szervezet megvédené. Mint fogalmazott:

Engem olyan emberjogi szervezetek képviselnek, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság, az Amnesty International, de még a PDSZ is.”

A portál arról ír, hogy miután felsős fiúkra tett obszcén, szexuális megjegyzéseket és zsarolta is őket, Bite Zsolt többször is azzal hencegett, hogy őt úgy is megvédik a Soros György által milliókkal támogatott jogvédők.

Az ügyre reagált a Fidesz is. Kocsis Máté frakcióvezető azt írta közösségi oldalán: „A gyermekvédelmi törvényünket megtámadták és megsértették, a harc folytatódik tehát.” Hozzátette: „Küzdeni fogunk a gyermekeink védelméért.

A közmédia megkereste az érintette iskolát is, ahol közölték, a férfit három napja felfüggesztették a munkavégzés alól, vizsgálat van folyamatban ellene, és amíg az le nem zárul, addig nem mehet be az intézménybe. Az iskola vezetése azt is elmondta, hogy elítélik a történteket. Sajtóhírek szerint a tankerület elbocsátotta a férfit.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még