Legfrissebb

Újabb közepes erősségű földrengés volt Romániában

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szexuális felvilágosító órákat tartott alsósoknak a 15 éves fiúszeretőjével dicsekvő LMBTQ-aktivista

| Szerző: hirado.hu
Az iskola alsós diákjainak tartott szexuális felvilágosítást, és a szülők szerint az azonos neműek nemi életével traktálta a kicsiket az egyik óbudai általános iskola LMBTQ-aktivista pedagógiai asszisztense. Az etikaórákon a férfi a Pesti Srácok cikke szerint kizárólag az azonos neműek szexuális életéről mesélt a gyermekeknek.

A szülőket annyira felzaklatta az ügy, hogy élőlánccal akadályozták volna meg az LMBTQ-aktivistát abban, hogy bemenjen az iskolába, ha az intézmény nem lép. Az iskola lépése viszont az volt, hogy a felső tagozatosoktól áttette a férfit az alsó tagozatosokhoz – derül ki a Pesti Srácok cikkéből, melyet a Magyar Nemzet ismertetett.

Kapcsolódó tartalom

Eltávolítás helyett

A budapesti tanártüntetések egyik szervezőjéről korábban kiderült, hogy egy tizenöt éves fiúval „kavar”. Amikor a szülők tudtára jutott, hogy mi történt az etikaórán, jeleztek az iskola vezetésének. Az aggódó szülők arról érdeklődtek az igazgatótól, hogy maradt-e bármikor valamelyik alsós tanulójával egy helyiségben négyszemközt a férfi,

igaz-e, hogy az iskolából több gyerekkel szexuális kapcsolatot létesített, igaz-e, hogy valamilyen vetkőzős csoportba hívta meg őket,

s hogy jogilag tudnak-e olyan lépést tenni, hogy a férfi ne mehessen be az iskolába.

A szülők az iskolától erre a levélre nem kaptak választ, csak egy üzenetet arról, hogy vizsgálatot indítottak a férfi ellen, annak lezártáig nem fog munkát végezni az intézményben.

Kapcsolódó tartalom

Őt úgyis megvédik

Kiderült továbbá az is, hogy az LMBTQ-aktivistával már korábban is voltak gondok: az online térben a férfi

a többi között öngyilkosságra buzdító videót tett közzé, és nyíltan propagálja a másságot is.

Az iskola vezetősége már tavaly októberben tudomást szerzett a férfi szexuális témájú és egyéb videóiról, ami miatt behívatták őt, és arra kérték, hogy távolítsa el a videókat. Ám ő az alkotói szabadságra hivatkozva erre nem volt hajlandó, ráadásul a szülők úgy tudják, hogy több jogvédő szervezet is mögé állt az ügyben. A botrányos videó megjelenését követően az iskola elbocsátotta a férfit, emellett az is kiderült, hogy a pedagógiai asszisztens számos valótlanságot is állított a felvételen.

Kapcsolódó tartalom

A 39 éves férfi egyébként nagyon könnyen tudott kapcsolatot teremteni a felsős fiúkkal, akiket fotózni tanított, többeket közülük meghívott egy privát csoportba is, ahol obszcén, szexuális megjegyzéseket tett rájuk, majd azzal zsarolta őket, hogy őt úgyis megvédik a jogvédő szervezetek, a Társaság a Szabadságjogokért és a Magyar Helsinki Bizottság is cáfolta ezt – írta a Magyar Nemzet.

Az LMBTQ-aktivista már 2018-ban egy VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola

pedagógiai asszisztenseként 5–7. évfolyamosoknak tartott fotó-videó szakkört.

Egy hangfelvétel szerint olyanokat mondott, hogy nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. (…) Esténként forgattunk… vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében azt csináltunk, amit akartunk. Khm…

Kiemelt kép: Facebook

 

Ajánljuk még