Megrázó

Megölte párját egy nő Budapesten hétfő hajnalban

Kocsis Máté: Ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, addig dolgunk van

| Szerző: hirado.hu
A Fidesz frakcióvezetője reagált a pedagógustüntetéseket szervező „efebofil” budapesti tanár botrányára.

A brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vont minket a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt. Eközben itthon egy tanár furcsa magyarázattal kísérve vallja be, hogy kiskorúakra hajt, és ezt senki ne merészelje számonkérni rajta, mert őt a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ védi, így hát perelni fog – írta Kocsis Máté.

Mint ismert, azzal büszkélkedett nyilvános TikTok-videójában egy közel negyvenéves budapesti általános iskolai férfi tanár, hogy egy tizenöt éves fiúszeretőt tart, és ha valaki emiatt bármilyen hatóságnál feljelenti, akkor rágalmazási pert indít, amiben olyan szervezetek fogják képviselni mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ.

Kapcsolódó tartalom

„A gyermekvédelmi törvényünket megtámadták és megsértették, a harc folytatódik tehát. Két gyermek apjaként és a törvény egyik szerzőjeként kijelenthetem: ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, vagy ha a hárommillió-hatszázezer magyar népszavazáson kinyilvánított akaratával szemben meg akarják semmisíteni a törvényünket, addig dolgunk van. Küzdeni fogunk a gyermekeink védelméért” – reagált az esetre a Fidesz frakcióvezetője.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: Shutterstock)

Ajánljuk még