Aktuális

Óriási öröm érte a Beatles legendáját

15 éves fiúszeretőt tart a tanártüntetések egyik szervezője

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Azzal büszkélkedett nyilvános TikTok-videójában egy közel negyvenéves budapesti általános iskolai férfi tanár, hogy egy tizenöt éves fiúszeretőt tart, és ha valaki emiatt bármilyen hatóságnál feljelenti, akkor rágalmazási pert indít, amiben olyan szervezetek fogják képviselni mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ.

Nem pedofil, hanem „efebofil” – ezt magyarázta egy budapesti általános iskola tanára, a sajtóban megjelent információk szerint egyben LMBTQ-aktivista és a tanártüntetések szervezője az általa feltöltött TikTok-videóban, amelyet azóta már a saját csatornájáról törölt, de máshol még elérhető maradt.

A videóból kiderül, hogy a férfiról már eddig is többen tudták róla, hogy van egy tizenöt éves fiú a „szeretője”, azért is készítette el a felvételt, hogy elmagyarázza, az ő hajlama nem pedofíliának, hanem efebofilíának számít. Utóbbi kifejezést egyes meghatározások szerint azokra használják, akik 15 és 19 év közötti fiatalokhoz vonzódnak tartósan, miközben ők maguk ennél jóval idősebbek.

Az általános iskolai tanár emellett azzal érvelt, nincs semmi helytelen a nála majdnem huszonöt évvel fiatalabb fiúval fenntartott szexuális kapcsolatában, Magyarországon ugyanis tizennégy év a beleegyezési korhatár.

Forrás: TikTok

Hogy ilyen szexuális hajlamokkal rendelkező személyek esetében jó-e, hogy iskolában taníthatnak, arra a tanár válaszként azt bizonygatta videójában, még soha nem közeledett helytelen módon tanítványai felé, ezért szerinte nincs is ezzel probléma.

„Még mielőtt megpróbálnátok bemószerolni bármilyen hatóságnál, közlöm, hogy ez nem fog sikerülni. Ha ezt arccal és névvel teszitek, márpedig legyetek annyira bátrak, akkor vállaljátok a következményeit, hogy ez rágalmazás” – mondta a tanár a videóban, hozzátéve, hogy őt a rágalmazási perben olyan szervezetek képviselnék, mint a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), a Helsinki Bizottság vagy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).

Időközben a Magyar Nemzet értesülései szerint a közérdekű bejelentéseiről ismertté vált Tényi István szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt feljelentést tett.

Kiemelt kép: Facebook.

Ajánljuk még