Aktuális

Lelőtték Spanyolországban a helikopterével Ukrajnába menekült orosz pilótát

Hollik István: A teljes baloldal részesült a „guruló dollárokból”

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint mára nyilvánvaló, hogy a teljes baloldal – Márki-Zay Pétertől Gyurcsány Ferencig – részesült a „guruló dollárokból” és ezeket a kampányra költötték a törvényeket megkerülve.

Hollik István az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, hogy újabb és újabb fejezetek látnak napvilágot a „dollárbaloldal külföldi befolyásolási botránya körül, és ezzel újabb és újabb hazugságaik lepleződnek le”.

A politikus szólt arról is, hogy a Nemzeti Információs Központ által közzétett második részjelentés szerint Sápi Mónika, a baloldal vásárosnaményi közös jelöltje, a Demokratikus Koalíció (DK) előválasztási jelöltjének cégébe is „gurultak azok a bizonyos dollárok”.

Hollik István szerint nyolcmillió forint jutott az említett politikus cégébe.

„Ráadásul a dollárbaloldal jelöltjének cége az amerikai forrásokból érkező milliókat kampányrendezvények szervezésére kapta és költötte is el” – fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kapcsolódó tartalom

Hozzátette, hogy mivel Sápi Mónika a DK előválasztási jelöltje volt, így Gyurcsány Ferencnek és Dobrev Klárának – állításukkal ellentétben – tudniuk kellett a „beguruló dollárokról”.

„Ezzel újabb baloldali hazugság lepleződött le, viszont azt még mindig nem tudjuk biztosan, hogy a dollárok valóban Soros Györgytől érkeztek-e, ahogy arról a hírek szólnak” – mondta Hollik István.

Hangsúlyozta, hogy itt az ideje, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára „színt valljanak” és ne fussanak el a felelősség elől és mondják el végre, hogy kitől kapta a „dollárbaloldal” a négymilliárd forintot.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt képen Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. (Fotó : MTI/Koszticsák Szilárd)

Ajánljuk még