Aktuális

Lövések dördültek egy focimeccs közelében, több rajongó megsérült

Barbár módon kínozta feleséségét a féltékeny borsodi férj

| Szerző: hirado.hu
Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat a féltékeny férfi ellen, aki kegyetlenül megkínozta feleségét, miután egy megcsalás miatt megromlott a házasságuk.

 

A vádirat szerint a pár 16 éve házas, de összességében már 23 éve éltek együtt. 2022. januárban a férfit a felesége megcsalta, amiről tudomást szerzett, innentől a vádlott féltékenysége miatt a házasságuk megromlott, folyamatosan veszekedtek.

Kapcsolódó tartalom

2022. június végén a nő üzenetet kapott a telefonján, amiről a férfi azt gondolta, hogy azt egy férfi küldte, akivel megcsalta – ebből újabb vita keletkezett. Másnap a férj a munkahelyén lévő feleségével közölte, hogy költözzön el, délután érte megy autóval.

Az autóban a férfi felszólította, hogy mindent el kell mondania neki, majd többször, ököllel megütötte, orrba vágta, majd egy égő cigarettacsikket nyomott a combjába és a középső ujjpercét eltörte.

Kapcsolódó tartalom

A lakásukba érve a férj tovább folytatta a bántalmazást, amelynek következtében a nő zúzódásos és égési sérüléseket szenvedett el. A sértett zaklatás bűntette miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még