Aktuális

Olyat tett Szoboszlai edzője, amit korábban soha senki

„Felháborító, minősíthetetlen” – Deák Dániel reagált Gyurcsány Ferenc listázós beszédére

| Szerző: hirado.hu
A kommunisták gondolták azt, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van – ezt mondta Gyurcsány Ferenc listázós beszédéről a Kossuth Rádiónak nyilatkozó elemző. A DK elnöke vasárnapi évértékelő beszédében gyakorlatilag arra szólította fel híveit, hogy listázzák fideszes ismerőseiket.

A Fideszt aktívan támogatni az több mint bűn, az szégyen. Szégyelljétek magatokat!”mondta Gyurcsány Ferenc vasárnapi évértékelőjén. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint szégyelljék magukat a kormánypárt szimpatizánsai, vagyis az a több, mint hárommillió ember, aki az országgyűlési választáson a Fideszre szavazott – hangzott el az M1 Híradójában.

Kapcsolódó tartalom

Gyurcsány Ferenc listázásra szólította fel híveit: „Rá kell mutatni azokra az emberekre személy szerint, akik a rendszernek építő gazdái, mert nem lehet elbújni a felelősség alól.”

Hazudtunk reggel, éjjel meg este…” – mondta korábban Magyarország egykori miniszterelnöke, aki a 2006-os, elhíresült őszödi beszédében elismerte, hogy hazudtak a magyaroknak, és a gazdasági összeomlás szélére kormányozták az országot.

Gyurcsány Ferenc 2006 őszén. (Fotó:MTI/Soós Lajos)

Most azonban úgy vélte, a Fidesz támogatói azok, akik szégyent hoznak Magyarországra: „Szégyent hoztok a hazára, és ölitek, áruljátok ezt a hazát.”

„Felháborító, mikor ilyen, tényleg minősíthetetlen jelzőket alkalmaz Gyurcsány Ferenc” – vélekedett Deák Dániel.

A kommunisták gondolták azt, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van. Erről beszélt Deák Dániel a Kossuth Rádióban. A XXI. Század Intézet vezető elemzője hozzátette: a választók sértegetése azóta is visszatérő jelenség maradt a balliberális oldalon.

Kapcsolódó tartalom

Mint fogalmazott: „Felháborító az, amikor ilyen, tényleg minősítehetetlen jelzőket alkalmaz Gyurcsány Ferenc azzal a múlttal, ami egyébként hozzá tapad.”

Hozzátette: „Márki-Zay Péter korábban leostobázta és mindenféle jelzőket aggatott a jobboldali szavazókra. Ez is hasonlít ahhoz a gondolkodásmódhoz, amit ugye, az elődök is képviseltek, hogy gyakorlatilag le kell cserélni a választókat, meg kell őket nevelni, teljes mértékben új gondolkodásmódot kell beültetni az emberek fejébe, ami azért meglehetősen érdekes…”

Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje az Egységben Magyarországért nagygyűlésén Budapesten, a Műegyetem rakparton 2022. március 15-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Deák Dániel szerint nem látni, hogy a választók sértegetésével a baloldal új szavazókat tudna megnyerni.

 

Ajánljuk még