Legfrissebb

Megvan, mikor lesz Orbán Viktor évértékelője

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Visszatérnek a mínuszok, de a napszemüveget se hagyja otthon

| Szerző: hirado.hu
Változás várható szerdán hazánk időjárásában, ugyanis véget érnek az elmúlt napokban fölöttünk örvénylő mediterrán ciklon hatásai. Ezzel együtt hidegfront jellegű tünetek jelentkezhetnek.  

A réteges felhőzet napközben tovább terjeszkedik, de legnagyobb eséllyel az Északi-középhegység térségében hosszabb, az Észak-Alföld tágabb térségében (beleértve a fővárost is) inkább csak rövidebb időre süthet ki a nap – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

(Fotó: met.hu)

A látási viszonyok javulnak, de néhol tartósan párás maradhat az idő. Számottevő csapadék nem valószínű, legfeljebb a borult részeken lehet hószállingózás, esetleg szitálás. Az északkeleti, északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. Késő estére -4 és +3 fok közé hűl a levegő.

(Fotó: met.hu)

Többnyire beborul az ég, az északkeleti derült részeken párássá válik a levegő, helyenként köd is képződik. Szórványosan előfordulhat hószállingózás, gyenge intenzitású havazás.

(Fotó: met.hu)

A keleties szél gyenge vagy mérséklet marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -4 és -2 fok között várható, de a az eleinte derült, szélcsendes északkeleti részeken ennél hidegebb is lehet.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még