Aktuális

Megúszta a börtönt a műtétekért hálapénzt követelő román főorvos

Valamennyi magyar–ukrán határállomáson szünetel a határforgalom

Záhony kivételével minden magyar-ukrán viszonylatú határátkelőhelyen szünetel az átléptetés – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedd délután.

A záhonyi határátkelőhelyen a járműforgalomban a ki- és beléptetés 12 órakor megindult, azonban az informatikai karbantartás továbbra is tart, ezért lassú áthaladásra kell számítani – olvasható a Police.hu oldalon.

A honlap szerint Záhonynál a kilépő teherforgalomban, valamint Beregsuránynál a kilépő személyforgalomban egy óra a várakozási idő.

Az ukrán oldalon fennálló informatikai karbantartás miatt kedd délelőtt szünetelt a ki- és beléptetés a záhonyi, a lónyai, a barabási, a beregsurányi és a tiszabecsi átkelőhelyeken.

A külföldre utazóknak a rendőrség továbbra is azt ajánlja, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rutin mobilapplikáció segítségével.


A lónyai kivételével minden magyar-ukrán viszonylatú határátkelőhelyen megindult a határforgalom – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedd délután a rendőrségi honlapon.

A szakemberek elvégezték az ukrán oldalon fennálló informatikai karbantartást, így a határforgalom ismét zavartalanul haladhat a záhonyi, a beregsurányi, a barabási és a tiszabecsi átkelőhelyeken. A lónyai közúti határátkelőhelyeken áramszünet miatt továbbra is szünetel a forgalom – olvasható a police.hu oldalon.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még