Fontos

Európa vége – Egymilliárd migránssal tervez Brüsszel szövetségese

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lánczi, György, Mráz, Schiffer – Nézze vissza a hét legfontosabb 48 percét!

| Szerző: hirado.hu
Ma is érdemes volt követni az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsorát, a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsort, melynek első felében György László gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért és a Tanítsunk Magyarországért program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztos volt Lánczi Tamás vendége, majd a második részben Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője és Schiffer András ügyvéd, hogy megtárgyalták a hét legfontosabb eseményeit.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor korábbi adásai újranézhetők a hirado.hu honlapjánFacebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is.

A közbeszédet meghatározó magyarországi és nemzetközi események háttér-információival jelentkezik újra Lánczi Tamás vendégeivel a megszokott időben, csütörtök esténként 20:35-től az M1-en és a hirado.hu-n. A mindennapok belpolitikai, külpolitikai, geopolitikai és társadalmi-kulturális történéseit magyarázó műsor célja továbbra is változatlan: a tájékoztatás és a gondolatébresztés.

„48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás” csütörtökönként 20:35-tól az M1-en és a hirado.hu-n!

Ajánljuk még