logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mintegy százötven kiállító várja az Educatio látogatóit

Mintegy százötven kiállító várja a 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás látogatóit január 12. és 14. között – közölte az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-vel.

A kiállítást a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. rendezi. Az eseményt idén is „hibrid” formában tartják: személyesen a Hungexpón, valamint online is látogatható lesz – írták.

Kapcsolódó tartalom

Az oktatási seregszemlén a pályaválasztás előtt állók és a továbbtanulás iránt érdeklődők interaktív programokon vehetnek részt, továbbá megismerkedhetnek a felsőoktatási intézmények nyújtotta lehetőségekkel – jelezték.

A közlemény szerint a látogatók az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai egyetemek, főiskolák, szakképző iskolák képzéseiről; felmérhetik felvételi esélyeiket, és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségeket.

Az OH munkatársai a felsőoktatási felvételi eljárás részleteiről, a felvételi követelmények, pontszámítási szabályok változásairól tájékoztatják az érdeklődőket.

A felvételi eljárásról részletes tájékoztatás olvasható a felvi.hu-n. A kiállítás részletes programja a https://www.educatioexpo.hu/ oldalon található – írták.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még