logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Akciófilmbe illő hajsza során kapták el a rendőrök a Pécs belvárosában cikázó részeg motorost

| Szerző: hirado.hu
Vádat emelt a Pécsi Járási Ügyészség az ellen a motoros ellen, aki részegen szelte át a baranyai megyeszékhely belvárosának szűk kis utcáit, mikor az őt igazoltatni kívánó rendőrök elől menekült.

 

A vád szerint a férfi 2022. szeptember 11-én ittasan vezette a segédmotor-kerékpárját Pécs belvárosában, és több közlekedési szabályt is megszegett eközben. Felfigyeltek rá a gépkocsival járőröző rendőrök, és a vádlott után indultak, hogy igazoltassák – közölte közösségi oldalán a vádhatóság.

A férfi, amikor észrevette, hogy a rendőrök igazoltatni akarják, menekülni kezdett. A rendőrök követték a Pécs történelmi belvárosában cikázó vádlottat, aki végül nekiütközött egy járdaszegélynek, és elesett a motorral. A balesetben a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Pécsi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja a férfit.

A kiemelt kép illusztráció. 

Kapcsolódó hírek

TikTok-videó buktatta le a rendőrök elől meglógó motorost
A videó segített elfogni egy motorost az Egyesült Államokban. A rendőrök elől elmenekülő férfit később egy saját maga által feltöltött videó buktatta le – <a href="https://www.foxnews.com/us/georgia-man-arrested-fleeing-troopers-motorcycle-posting-video-tiktok">írja a FoxNews.</a>
Külföld

Ajánljuk még