Baleset

Meghalt egy nő, miután frontálisan egy vontatónak ütközött

Ifj. Lomnici Zoltán: Szembe lehet szállni az Európai Unióval az LMBTQ-lobbi ügyében

A főváros után vidéken terjeszkedne tovább a magyar LMBTQ-lobbi. Az iskolákat és a munkahelyeket célzó Befogadóterek elnevezésű programot az Európai Bizottság finanszírozza – hangzott el az M1-en. Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője leszögezte, hogy a magyar gyermekvédelmi törvény összhangban van az amerikai legfelsőbb bíróság döntésével, ezért ilyen ügyekben szembe lehet szállni az Európai Unióval.

Az Európai Bizottság által finanszírozott érzékenyítő tanfolyamokat a közösségi médiában hirdetik, az események céljáról pedig azt írják:

minél több olyan iskola legyen Magyarországon, ahol a szexuális nemi kisebbséghez tartozó diákok biztonságban érzik magukat.

A műsorvezető felvetette, hogy itthon nem hallunk olyan ügyekről, hogy bárkit sérelem érne.

Az alkotmányjogész szerint „ez a probléma gyakorlatilag nincs jelen Magyarországon”. Ifj. Lomnici Zoltán nemzetközi példákkal támasztotta alá, hogy az unió által támadott magyar gyermekvédelmi törvény nem egyedülálló a világon.

Kiemelte, hogy Amerikában több republikánusok által vezetett államban szigorú törvényi eszközökkel próbálják meg visszaszorítani a wokizmust és a gyermekeket célzó LMBTQ-propagandát. Floridában például még a magyar gyermekvédelmi törvénytől is szigorúbb törvényeket fogadtak el.

Azt mindenki tudja, hogy a felnőttek körében a homoszexuálisok jogainak van létjogosultsága

– magyarázta, majd hozzátette, hogy arra azonban a szülők többsége nemet mond, hogy iskolás vagy óvodás korú gyermekeiket „színes ruhába öltözött, erősen kisminkelt furcsa bácsik érzékenyítsék”.

Kapcsolódó tartalom

Az amerikai legfelsőbb bíróság kimondta, hogy van egy szabadságérdeke a szülőnek, ami arra vonatkozik, hogy meghatározza a gyermeke szexuális fejlődésének az irányát is. Tehát beleszóljon abba, hogy milyen típusú szexuális felvilágosításban részesüljön a gyermeke – idézte fel a szakértő, aki hangsúlyozta, hogy az angolszász rendszerrel a magyar szabályozás teljes mértékben kompatibilis.

„Az Európai Uniónak van most valamiféle új szemléletmódja, amivel úgy tűnik, a gyermekvédelmi törvény nem kompatibilis. De megkockáztatom, ha az Egyesült Államokban ilyen alkotmányos tendencia van, akkor nyugodtan szembe lehet szállni az Európai Unióval ezekben az ügyekben, nem hiszem, hogyha a magyar szabályozás konvergál az amerikai legfelsőbb bíróság döntésével, akkor ne lenne jogállami vagy demokratikus”

– magyarázta a nemzetközi példák sorát említő alkotmányjogász, aki felhívta a figyelmet az európai liberálisok politikájában feszülő ellentmondásra.

Kapcsolódó tartalom

Migráció és LMBTQ

A közel kétmilliárdos muszlim közösségben viszont nem úgy van, hogy 18 év fölött mindenki azt csinálhat a hálószobában amit akar. Van, ahol börtön, van ahol halálbüntetés jár a homoszexualitásért – hangsúlyozta az alkotmányjogász rámutatva arra a paradoxonra, hogy a bevándorlást és az LMBTQ-propagandát is támogatja az unió, miközben az Európába áramló migránsok vallási okokból nem tudnak és nem is akarnak azonosulni az LMBTQ-szemlélettel.

A liberálisok politikájában van egy elég komoly konfliktus – mondta ifj. Lomnici Zoltán, majd kifejtette:

Egyúttal az LMBTQ- propagandát is próbálják minden szinten terjeszteni, de az illegális migrációt is támogatják. A migránsok jelentős része viszont muszlim vallású

Az alkotmányjogász kiemelte, hogy azokban az országokban, ahonnan a migránsok java érkezik, megkövezés, börtön vagy halálbüntetés jár a szexuális kisebbségekhez tartozókra.

Kiemelt kép: MTI / Mónus Márton

Kapcsolódó hírek

Demi Lovato megint nő akar lenni!
Ezt az énekesnőt többször jelölték Grammy-díjra, egyedül az Egyesült Államokban 24 millió (nem tévedés: 24 millió!) példányban keltek el a dalai, színésznőként is igencsak sikeres és még csak 30 éves. Igazi sztár, a neve Demetria Devonne Lovato, vagy ahogyan az amerikaiak és a világ ismeri: Demi Lovato.
Blog

Ajánljuk még