Aktuális

Késes támadás történt egy németországi középiskolában, több diák súlyosan megsérült

Lesodródott az útról egy migránsokat szállító autó, lezárták az autópályát

Baleset történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Örkény térségében, a helyszínelés és műszaki mentés idejére a főváros felé vezető oldal forgalmát megállították – közölte az Útinform csütörtök délután. A Police.hu közlése szerint egy migránsokat szállító autó sodródott le az útról, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesetről azt írta, egy migránsokat szállító jármű szenvedett balesetet Táborfalvánál.

Közölték: a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akartak igazoltatni csütörtök délután egy személygépkocsit az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, azonban a jármű a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg és Táborfalva közelében egy fának csapódva állt meg.

A kocsiban hét külföldi utazott; a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A baleset következtében egy férfi a helyszínen elhunyt, mindenki más súlyosan vagy könnyebben sérült.

Az Útinform tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés miatt a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat megállították. Az Útinform azt kérte: aki teheti, a 67-es jelű Lajosmizse/Cegléd csomópontban az 5-ös út felé kerüljön, az autópályára Örkénynél lehet visszatérni.


Feloldották a teljes lezárást az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Örkény térségében, ahol csütörtök délután halálos baleset történt. Az Útinform a holnapján azt írta, a pályazár már megszűnt, a belső sávon megindult a forgalom, ám továbbra is jelentős a torlódás, így jóval hosszabb menetidőre kell számítani.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

Ajánljuk még