logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Karácsonykor az állatmenhelyek lakóinak is segíthetünk

A szeretet ünnepén mások boldogsága kerül előtérbe, így a nélkülöző embereken és állatokon való segítés, a jótékonykodás is nagyobb teret kap.

Bár az állatok nem tudnak különbséget tenni ünnepnap és hétköznap között, a menhelyeken lévő kutyáknak, macskáknak, lovaknak, disznóknak és egyéb állatoknak szinte bármilyen segítség és adomány jól jön, a karácsony pedig kiváló apropó arra, hogy segítsünk nekik – hívta fel rá a figyelmet a greendex.hu portál.

Pénzadomány

Bármilyen menhely vagy állatvédő szervezet számára óriási segítség akár a legkisebb összegű támogatás is. Pénzt utalni egyfelől nekünk is egyszerűbb, hiszen a nagy rohanás közepette is egy gombnyomással megoldható, másrészt az adományozottak is arra fordítják majd, amire éppen igazán szükségük van: élelemre, orvosi ellátásra, javításra, infrastruktúrára.

Régi takarók, pokrócok

Az ünnepek előtti nagytakarítás kiváló alkalom lehet a tárgyaink, ruháink selejtezésére. A régi, nem használt ágyneműket, pokrócokat, meleg takarókat, szivacsmatracokat ne a kukába dobjuk, hanem gondoljunk az állatmenhelyekre, ahol mindig nagyon szívesen fogadják az ilyen jellegű adományokat is.

További hasznos jótékony tippekről a greendex.hu oldalán olvashatnak.

A kiemelt kép illusztráció.

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még