logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jónak lenni jó! – egész napos ünnepi műsorfolyammal zárul a közmédia jótékonysági kampánya

| Szerző: hirado.hu
Finisben a Jónak lenni jó! Ma zárul a kampány egy egész napos műsorfolyammal. Eddig már több 96 millió forint gyűlt össze, de a legtöbb felajánlás ma várható. A szervezők szerint idén is bebizonyosodott, hogy mindenki szívesen segít a jó ügy érdekében – hangzott el az M1 Híradó műsorában.

 

Elindult a visszaszámlálás a Jónak lenni jó! gálára. A közmédia gyártóbázisán már minden készen áll a fináléra. A stúdiót berendezték, a színpadon szombaton egész nap sztárvendégek próbáltak, akik idén több meglepetéssel is készülnek a nézőknek.

A műsor felelős szerkesztője azt mondta: idén is sok művész és sportoló állt a karitatív kezdeményezés mellé, és bebizonyosodott, hogy mindenki szívesen segít egy jó ügy érdekében.

Az idei kampányban is megtapasztalhattuk azt, hogy a magyar emberek segítőkészek, jószívűek és adakozóak. Ha összefogásra van szükség, akkor ők nyitott szívvel és nyitott pénztárcával segítik az adományozással a Jónak lenni jót. Idén vak honfitársainkat segítették: csak az adományvonalra több, mint százezren telefonáltak, sms-t küldtek, hogy ezzel is segítsék a rászorultakat” – mondta Csizmár Edina, a Jónak lenni jó! felelős szerkesztője.

Az idei kampányhoz Szalai Ádám 86-szoros válogatott labdarúgó is csatlakozott. Ő a műsor jószolgálati nagykövete. Azt mondta: szívügye a jótékonykodás.

Kapcsolódó tartalom

„Már a Jónak lenni jó! előtt is folyamatosan azon voltam, hogyan tudnánk segíteni, ez egy óriási megtiszteltetés, és nagyon remélem, hogy minél nagyobb összeget tudunk összegyűjteni” – nyilatkozta a sportoló.

Még az utolsó percekben is érkeznek felajánlások: például egy dedikált Bocelli-album, amelyet fix áron lehet majd megvásárolni.

A 13 600-as szám 96-os mellékén vasárnap estig várják a támogatásokat. Egy hívás vagy sms 500 forintos támogatást jelent  a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének számára. A pénzből eszközöket vásárolnak majd és vakvezető kutyákat is kiképeznek. Egy-egy ilyen segítő kutya kiképzése ugyanis több éves, ami ráadásul több millió forintba kerül.

Ajánljuk még