Aktuális

Banánok közt rejtőzött a pók a Lidl-ben, riasztották a tűzoltókat

Jónak lenni jó! – Aláírt mezét ajánlotta fel Szalai Ádám a jótékonysági kampány aukciójára

Aláírt mezét ajánlotta fel a Jónak lenni jó! kampányra Szalai Ádám, a műsor jószolgálati nagykövete. A válogatott focista az M1-en azt mondta: a saját alapítványa is jótékonysággal foglalkozik, és mindig is fontos szerepet játszott az életében, hogy segítsen azoknak, akik rászorulnak. A felajánlások összege egyébként már meghaladta a 85 millió forintot. Idén a pénzt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének ajánljuk fel.

Óriási feladatnak, de nagy megtiszteltetésnek nevezte Szalai Ádám, hogy felkérték a jószolgálati nagykövet posztra, ezt a 86-szoros válogatott labdarúgó szerdán, az m1 aktuális csatornán mondta el.

Kiemelte, hogy a saját alapítványa miatt jártas a jótékonysági munkában, és mindig is fontos szerepet játszott az életében, hogy segítsen azoknak, akik rászorulnak.

„Annyian vannak rajtunk kívül, akik nehéz helyzetben vannak és segítségre van szükségük” – emelte ki, hozzátéve, hogy a segítség nemcsak anyagi lehet, hanem olyan felajánlás, önkéntes munka is, amellyel a rászorulók hétköznapjait könnyebbé tudjuk tenni.

Szalai Ádám az aláírt válogatott mezét ajánlotta fel a Jónak lenni jó! kampány aukciójára, amelynek bevételéből idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatják.

A szervezet tevékenységét 500 forinttal a 13600-as telefonszám hívásával és a 96-os azonosító megadásával, valamint SMS-ben a 96-os szám elküldésével a 13600-as telefonszámra is lehet segíteni. Az adományok a kedvezményezett szervezet számlaszámán jelennek meg.

A közmédia karitatív kampánya az adománygyűjtéshez olyan ismert emberek által felkínált relikviák árverésével is csatlakozik, amilyen Szalai Ádám meze is. Ezeket a Jónak lenni jó! honlapján lehet megvásárolni, néhány különleges tárgyat pedig a közmédia december 18-i egész napos műsorfolyama során bocsátanak árverésre. A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége az adományokat digitális eszközök vásárlására és vakvezető kutyák képzésére fordítja.

Ajánljuk még