Aktuális

Magyar jelöltnek is szurkolhatunk az Oscaron, megvannak a jelölések

Kocsis Máté rendkívüli közleményt tett közzé

| Szerző: hirado.hu
Jól látható jelei vannak, hogy a következő időszakra forint elleni támadást készítenek elő több irányból, melyhez a külföldi megrendelők kérésére a hazai dollárbaloldal is kézzel fogható segítséget nyújt. Az elmúlt napokban olyan pánikkeltő üzeneteket és hamis híreket terjesztett a dollárbaloldal a közösségi médiában, továbbá sms-eken keresztül is, melyek szerint a lakossági megtakarításokat veszély fenyegeti, és emiatt az a legjobb szerintük, ha az emberek megszüntetik a bankbetéteiket – közölte Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője

Kocsis Máté felhívta arra a figyelmet, hogy

ezek az állítások egyrészt valótlanok és súlyosan sértik az ország, illetve a magyar állampolgárok érdekeit, másrészt az ilyen rémhírek terjesztése bűncselekmény, melyekkel kapcsolatban a rendőrség már nyomozást indított.

Hozzátette: jól látható jelei vannak, hogy a következő időszakra forint elleni támadást készítenek elő több irányból, melyhez a külföldi megrendelők kérésére a hazai dollárbaloldal is kézzel fogható segítséget nyújt.

Ennek megerősítésére ma (2022. 12. 09. péntek) 13 órára Varju László, a Demokratikus Koalíció képviselője sajtótájékoztatót hívott össze, melynek megadott témája a fent ismertetett valótlanságok terjesztése, illetve a forint elleni spekuláció előkészítése lesz.

Kocsis Máté a legnagyobb parlamenti képviselőcsoport vezetőjeként teljesen világossá teszi, hogy amennyiben Varju László valóban megtartja mai sajtótájékoztatóját ebben a témában, tovább terjeszti a veszélyes álhíreket és ezáltal segédkezik a forint elleni támadáshoz, haladéktalanul büntetőeljárást kezdeményeznek ellene, továbbá az azt közlő médiafelületekkel szemben is.

Azt is egyértelművé teszi, hogy ez esetben még a mai napon kezdeményezi Varju László valamennyi országgyűlési tisztségétől való megfosztását, ugyanis amit 13 órakor a képviselő úr át kíván lépni, azt úgy nevezik, hogy “vörös vonal”.

Aki előre megfontoltan, külföldi érdekek szolgálatában valótlanságokat és rémhíreket terjeszt, ezáltal részt vesz egy forint elleni támadásban, az egészen biztos lehet benne, hogy vállalnia kell a büntetőjogi következményeket is, továbbá a magyar Országgyűlésben tisztséget nem viselhet.

„A megosztásokat köszönöm, azzal segíthetnek megfékezni a dollárbaloldal hazugságait” – zárja bejegyzését Kocsis Máté.

 

 

Ajánljuk még