Aktuális

Hosszú távon tervezhet Gulácsi Péterrel a kétszeres BEK-győztes csapat

Lánczi, Hortay, Tóth, Kiszelly, Fodor – jön a hét legfontosabb 48 perce

| Szerző: hirado.hu
Ma este is érdemes lesz követni az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsorát, a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsort, melynek első felében Hortay Olivér energetikai szakértő, a Századvég energia- és klímapolitika üzletágának vezetője és Tóth Máté energiajogász lesz Lánczi Tamás vendége. A műsor második felében Kiszelly Zoltán politológus, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója és Fodor Gábor a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója vitatja meg a hét eseményeit a műsorvezetővel.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor korábbi adásai újranézhetők a hirado.hu honlapjánFacebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is.

A közbeszédet meghatározó magyarországi és nemzetközi események háttér-információival jelentkezik újra Lánczi Tamás vendégeivel a megszokott időben, csütörtök esténként 20:35-től az M1-en és a hirado.hu-n. A mindennapok belpolitikai, külpolitikai, geopolitikai és társadalmi-kulturális történéseit magyarázó műsor célja továbbra is változatlan: a tájékoztatás és a gondolatébresztés.

„48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás” csütörtökönként 20:35-tól az M1-en és a hirado.hu-n!

Ajánljuk még