Időjárás

Megszűnik az éjszakai fagy, jön a köd – térképen mutatjuk a jövő heti időjárást

„El fogjuk vágni a torkukat!” – így fenyegették meg a tankerületi igazgatót és családját

| Szerző: hirado.hu
„Kicsúszott belőlem” – vallotta az a fiatalember, aki a megalapozott gyanú szerint megfenyegette az egyik tankerületi igazgató családtagjait. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították az e-mail feladóját, akit 2022. december 7-én gyanúsítottként hallgattak ki.
„Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért, és el fogjuk vágni a torkukat te mocskos rohadt büdös k…” „… anyádat is kibelezzük. Légy résen éjszaka” – olvasta 2022. október 7-én munkahelyén a címére küldött elektronikus levelet az egyik fővárosi tankerületi központ vezetője.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították az e-mail feladóját, akit 2022. december 7-én gyanúsítottként hallgattak ki.

A Police.hu beszámolója szerint a 24 éves, szombathelyi N. Andor beismerő vallomásában elmondta: nem Magyarországon tanult, Ausztriában járt iskolába – jelenleg egy osztrák cégnél dolgozik –, az igazgatót nem ismeri, de rá akart ijeszteni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a szabadlábon védekező, cselekményét nagyon megbánó N. Andor ellen.

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még