logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„El fogjuk vágni a torkukat!” – így fenyegették meg a tankerületi igazgatót és családját

| Szerző: hirado.hu
„Kicsúszott belőlem” – vallotta az a fiatalember, aki a megalapozott gyanú szerint megfenyegette az egyik tankerületi igazgató családtagjait. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították az e-mail feladóját, akit 2022. december 7-én gyanúsítottként hallgattak ki.
„Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért, és el fogjuk vágni a torkukat te mocskos rohadt büdös k…” „… anyádat is kibelezzük. Légy résen éjszaka” – olvasta 2022. október 7-én munkahelyén a címére küldött elektronikus levelet az egyik fővárosi tankerületi központ vezetője.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították az e-mail feladóját, akit 2022. december 7-én gyanúsítottként hallgattak ki.

A Police.hu beszámolója szerint a 24 éves, szombathelyi N. Andor beismerő vallomásában elmondta: nem Magyarországon tanult, Ausztriában járt iskolába – jelenleg egy osztrák cégnél dolgozik –, az igazgatót nem ismeri, de rá akart ijeszteni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a szabadlábon védekező, cselekményét nagyon megbánó N. Andor ellen.

Kapcsolódó hírek

Késsel támadt menyasszonyára egy férfi Békéscsabán
Bicskával sebesítette meg menyasszonyát egy férfi Békéscsabán. A holland állampolgárságú férfi gyilkossággal fenyegette meg párját, megütötte, majd késsel támadta meg. A rendőrök elfogták az elkövetőt, és a nyomozás lezárása után az ügy iratait hétfőn továbbították az ügyészségre – <a href="https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/elvagom-a-torkod-tiz-reszre-vaglak-szet">tájékoztat a Police.hu.</a>
Belföld
Megölte egy barátját, majd a neten kért segítséget a holttest eltüntetéséhez
Lelőtte egy barátját, majd az Instagramon érdeklődött arról egy fiú az Egyesült Államokban, hogy hogyan lehet eltüntetni a holttestet. A hatóságokat azok a szülők értesítették, akiknek a lánya megkapta a zavarba ejtő videóüzenetet. A rendőrök a gyanúsított fürdőszobájában megtalálták az áldozat holttestét. A tinédzsert elfogták, és a fiatalkorúak börtönébe szállították.
Külföld

Ajánljuk még