Időjárás

Megszűnik az éjszakai fagy, jön a köd – térképen mutatjuk a jövő heti időjárást

48 perc: Hortay Olivér, Tóth Máté, Kiszelly Zoltán és Fodor Gábor lesznek Lánczi Tamás vendégei

| Szerző: hirado.hu
Ezúttal is érdemes lesz követni az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsorát, a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsort, melynek első felében Hortay Olivér energetikai szakértő, a Századvég energia- és klímapolitika üzletágának vezetője és Tóth Máté energiajogász lesznek Lánczi Tamás vendégei, majd a műsor második felében Kiszelly Zoltán politológus, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója és Fodor Gábor a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója tárgyalják meg a hét eseményeit.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor korábbi adásai újranézhetők a hirado.hu honlapjánFacebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is.

A közbeszédet meghatározó magyarországi és nemzetközi események háttérinformációival jelentkezik újra Lánczi Tamás vendégeivel a megszokott időben, csütörtök esténként 20:35-től az M1-en és a hirado.hu-n. A mindennapok belpolitikai, külpolitikai, geopolitikai és társadalmi-kulturális történéseit magyarázó műsor célja továbbra is változatlan: a tájékoztatás és a gondolatébresztés.

„48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás” csütörtökönként 20:35-től az M1-en és a hirado.hu-n!

 

Ajánljuk még