logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek három férfit Szolnokon

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek három férfit Szolnokon a rendőrök, akik több mint két kilogramm kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közleményben az MTI-vel.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2022. december 2-án éjjel összehangolt akció során egyszerre több helyszínen tartottak kutatást. Ennek eredményeként 2334 gramm kábítószergyanús anyagot, több mint félmillió forint készpénzt és mobiltelefonokat foglaltak le – tájékoztatott a rendőrség.

A 22, 28 és 31 éves feltételezett elkövetőket előállították a rendőrök a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-birtoklás és -kereskedelem megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Őrizetbe vételük után a letartóztatásukra tettek előterjesztést

– közölték.

Kapcsolódó hírek

Ukrán cigarettacsempészt csíptek nyakon Záhonynál
Egyedi és új módszerrel kialakított rejtekhelyen, autókerekek felnijében próbált cigarettát becsempészni Magyarországra egy ukrán férfi a záhonyi határátkelőhelyen – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs megyei adó- és vámigazgatóságának sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.
Külföld

Ajánljuk még