logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Zsidózott és a baloldalt is szidta a pesterzsébeti önkormányzat jobbikos képviselője

| Szerző: hirado.hu
Időközi választást tartanak Pesterzsébeten, ahol az ellenzéki összefogás jelötje Juhák Tamás lehet, aki előszeretettel zsidózik és szidja a baloldalt is. Juhák 2019-ben kompenzációs listáról került be a pesterzsébeti önkormányzatba, azonban az ellenzéki képviselő múltja korántsem feddhetetlen.

 

Juhák múltjában azonban sok érdekességre lehet bukkanni – hívja fel a figyelmet a Mandiner cikkében. Közösségi oldalán szidta az MSZP-t, az egész ellenzéket, de nem maradt el a zsidózás sem. Pár éve továbbosztotta Facebook-oldalán a Jobbikhoz köthető Alfahír egyik cikkét, ami az MSZP lesújtó népszerűségi eredményeivel volt kapcsolatos.

A politikus ennyit írt a bejegyzéshez: a baloldal már amúgy is majdnem teljesen felszalámizódott, talán nem is kár érte.

A Mandiner írásából az is kiderül, hogy Juhák Tamás ismerőseit nagy előszeretettel köszönti fel válogatott antiszemita kijelentésekkel, ismerősének születés- és névnapján is zsidózással gratulált. Az is előfordult, hogy a tíz évvel ezelőtt történt pesterzsébeti gépkocsifeltörések miatt az azóta már betiltott Magyar Gárdát hívta volna a kerületbe.

Egy videóban pedig arról beszélt, hogy szerinte támogatandó lenne a szegregált oktatás, hogy a cigányokat és a magyarokat külön oktassák.

Nyilvánosan elérhető vagyonnyilatkozata alapján a jobbikos önkormányzati képviselőnek se ingatlana, se gépjárműve, sem pedig megtakarítása nincs. Ennek ellenére Facebook-oldalán azzal büszkélkedett tavaly, hogy megszerezte jogosítványát és onnantól kezdve egy Toyota Avensis típusú gépjárművel járja az utakat.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még