Aktuális

Megsérült a NASA minihelikoptere, nem repülhet többet a Marson

Hivatalosan is bejelentették a Gyurcsány TV indulását

| Szerző: hirado.hu
Pénteken kezdi meg működését a Gyurcsány-párt saját televíziója, amely egyelőre a Facebookon található meg. Az új önálló médium tovább erősíti a DK vezető szerepét a baloldalon.

Miután heteken át igyekeztek sejtelmesen fokozni a DK-szimpatizánsok várakozását, ma hivatalosan is bejelentették, hogy saját televízióval gyarapodik a Gyurcsány-párt. Gyurcsány Ferenc és Kálmán Olga is megosztotta: „Lehullt a lepel. A Demokratikus Koalíció december 2-án 18 órakor elindítja az online tévéjét.”

A DK TV egyelőre a Facebookon található meg.

Amint azt megírtuk, korábban Gyurcsány Ferenc pártelnök, majd a DK közösségi oldalán is sorra jelentek meg a célzások az új médiumra vonatkozóan, az Ellenszél.hu pedig úgy fogalmazott, „a DK újabb nagy dobásra készül: megcsinálják, amit évek óta halogat az ellenzék, saját televíziót indít”.

Kapcsolódó tartalom

A lépés illik abba a gyurcsányi törekvésbe, hogy végképp maguk alá gyűrjék a többi baloldali pártot, és megerősítsék vezető szerepüket az ellenzékben. Erről maga a pártvezér is beszélt nemrég, szerinte „újra kell rendezni az ellenzéki térfelet”, ahol pártjáé a vezető szerep, és amely immár „nem fél alkalmazni az erejét”.

Ajánljuk még