Aktuális

Megsérült a NASA minihelikoptere, nem repülhet többet a Marson

Fidelitas: Karácsony még mindig nem számolt el az Amerikából kapott százmilliókkal

Karácsony Gergely főpolgármester még mindig nem számolt el a kampányra Amerikából kapott százmilliókkal – hívta fel a figyelmet a Fidelitas szerdán közzétett Facebook-videójában.

Ozsváth Kálmán, a Fidelitas szóvivője a videóban felvetette: vajon „ki kapott 100 milliókat azért, hogy átadja másoknak Magyarország irányítását?” Azt mondta, ismét eljöttek a Városházára, hogy számon kérjék Karácsony Gergelyt, „a millió dolláros bébit”, mert még mindig nem sikerült elszámolni azzal a több száz millióval, amelyet kampányra kaptak Amerikából.

Ozsváth Kálmán kijelentette: „elég volt azokból a baloldali politikusokból, akik guruló dollárokért eladják a hazájukat, és a hatalomért idegen érdekeket szolgálnak. Elég volt abból is, hogy Gyurcsány, Márki-Zay, Karácsony és az összes többi szankciópárti politikus éjjel-nappal hazudik arról, miként és legfőképpen miért kapták a dollármilliókat”.

„A Gyurcsány-show” folytatásában Karácsony Gergely „Gyurcsány magatehetetlen bébijének” szerepét alakítja. „Előadja a kis ártatlant”, aki soha semmiről nem tud, és persze semmiről nem tehet.

Ezzel szemben mi az igazság? „A rendszerváltás óta nem láttunk ilyen mértékű beavatkozási kísérletet Magyarországon, de ismerjük a Soros-kottát: pénz beszél, Karácsonyék bólogatnak” – mondta a Fidelitas szóvivője a Facebook-videóban.

Ajánljuk még