logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor a Heritage Foundation vezetésével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány delegációját; a Kevin Roberts elnök vezette szervezet ma már az amerikai konzervatív oldal legbefolyásosabb köz- és külpolitikai kutatóintézetének számít – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A globális politika és gazdaság aktuális kérdéseiről szóló beszélgetésen részt vett Varga Judit igazságügyi miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is.

Elmondták: ma a nemzetközi politikában az egyik legtöbbet kritizált ország Magyarország, aminek az az oka, hogy a magyarok kifejezetten ellenállnak a baloldali ideológiának. Magyarország politikai és kormányzási szempontból egy sajátos, nemzeti utat választott, és ez politikai és gazdasági sikerekhez vezetett az elmúlt években.

A konzervatívoknak nem kell félniük a kultúrharc megvívásától, és nem szabad feladniuk olyan hagyományos értékeket, mint a szuverenitás, a hit, a munka, a család – ismertette a találkozón elhangzottakat Havasi Bertalan.

Kiemelt kép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ (b2) fogadja Kevin Robertset, az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány elnökét (j2) Budapesten, a Karmelita kolostorban 2022. november 29-én. Mellettük Varga Judit igazságügyi miniszter (b) és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (j) (fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán).

Ajánljuk még