logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nyitrai Zsolt: A magyarországi „dollárbaloldal” változatlanul kiáll az elhibázott brüsszeli szankciók mellett

A magyarországi „dollárbaloldal” mind a mai napig egyértelműen kiáll az elhibázott brüsszeli szankciók mellett, ezért fontos, hogy mindenki mondja el véleményét, vegyen részt a nemzeti konzultációban – hangoztatta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalompolitikai ügyekben a miniszterelnök munkájának támogatásáért felelős miniszterelnöki biztos kedden Sárváron.

Az elhibázott szankciók egekbe emelték az energiaárakat, növelik az inflációt, a külföldről, Soros-szervezeteken keresztül, például Amerikából finanszírozott baloldal pedig nyilván megfizeti a kapott támogatás árát – fogalmazott a fideszes politikus a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjárás keretében tartott fórumot megelőző sajtótájékoztatón.

Hozzátette: Európában elsőként és egyedüliként Magyarországon kérdezik meg a választópolgárokat arról, hogy mi a véleményük a szankciókról.

Nyitrai Zsolt közlése szerint eddig már több mint hétszázezren mondták el a véleményüket a nemzeti konzultáció keretében az „elhibázott szankciókkal” kapcsolatban. Ez pedig komoly támasza lesz a kormányzatnak, amikor itthon és Brüsszelben ki kell állnia a magyar nemzeti álláspont, nemzeti érdekünk mellett Nyitrai Zsolt hangsúlyozta Nyitrai Zsolt.

Ajánljuk még