Baleset

Kigyulladt egy lakóház, egy ember életét vesztette

Segítséget kért életvezetéséhez Miló Viktória

Az egykori profi ökölvívó szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd – hangsúlyozta a Családi kör legutóbbi adásában, Pindroch Csaba vendégeként.

„Sosem volt jellemző rám a kapcsolatfüggőség, talán inkább a másik véglet vagyok, aki könnyen kilép belőle. Mivel ez sem feltétlenül jó, dolgozok rajta pszichológussal és holisztikus coach-csal. Próbálok fejlődni, mert ez szükséges ahhoz, hogy teljes életet tudjak élni” – mondta a Duna Családi kör című műsorának vendégeként Miló Viktória profi világbajnok ökölvívó, aki bár megfontolja az életvezetési útmutatásokat, sosem hárítja a felelősséget tanácsadóira, döntési helyzetben mindig igyekszik a megérzéseire hallgatni. Az önállóságban már nagy tapasztalata van.

„23 éves voltam, amikor elköltöztem otthonról, akkor megtanultam, hogy mindent egyedül kell elintéznem, nem kereshetem mindig mások segítségét. Ha éppen párkapcsolatban élek, akkor sem a kedvesemet hívom, hogy lerobbant a kocsim, hanem az autómentőt” – tette hozzá Miló Viktória, hangsúlyozva, hogy természetesen néha elbizonytalanodunk, megtorpanunk egy nehézség miatt, de szerinte az életben a legtöbbször magunknak kell megoldani a problémáinkat, mert csak így juthatunk előre. Úgy véli, ezt a hozzáállást élsportolóként tanulta meg, hiszen ott a legváratlanabb helyzetekben is fegyelmezetten kellett viselkednie. A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken, ahol 60 napig elérhetők a Családi kör korábbi adásai is.

Családi kör – minden vasárnap, 18:45-től a Dunán!

box

Ajánljuk még