logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jónak lenni jó! Kétmillió forintot ajánlott fel a Magyar Kézilabda-szövetség

| Szerző: hirado.hu
Átlépte a 42 millió forintot a felajánlások összege a Jónak lenni jó! kampányban. Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke a magyar csörgőlabda napján jelentette be, hogy a szövetség is csatlakozik a kampányhoz, és kétmillió forintot ajánlott fel a látássérülteknek – közölte az M1 Híradó.

„A Magyar Kézilabda-szövetség kétmillió forinttal szeretne ehhez a kezdeményezéshez hozzájárulni abban a reményben, hogy ezzel az előbb említett társadalmi felelősségvállalásunkat is erősítjük, és abban a reményben, hogy ezt a sportágat, a mi másik szeretett sportágunkat, amire éppúgy tekintünk, mint a kézilabdára vagy a strandkézilabdára, minél több ember megismerheti és minél több emberhez el is tudjuk juttatni” – mondta Kocsis Máté, a szövetség elnöke.

Átlépte a 42 millió forintot a felajánlások összege a Jónak lenni jó! kampányban. Az összegyűlt pénzt idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének ajánlja fel a közmédia. Azok, akik segíteni szeretnének, a 13 600-as telefonszám 96-os mellékének hívásával tehetik meg. Minden hívás vagy SMS 500 forintos támogatást jelent.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Nagy Sándor, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnöke és Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Ajánljuk még