logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vigh Andrea Liszt Ferenc-díjas magyar hárfaművész is csatlakozott a Jónak lenni jó! kampányhoz

A 41 millió forinthoz közelít a közmédia jótékonysági akciója, a Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampány. Idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének gyűjtünk. A kampányhoz egyre több híres ember csatlakozik, és folyamatosan érkeznek a tárgyi felajánlások is – hangzott el az M1 Híradójában

Vigh Andrea Liszt Ferenc-díjas magyar hárfaművésznek már kiskora óta élete része a zene. Szerinte a zene mindenki számára terápiás hatású. A látássérültek közérzetét pedig kifejezetten javítja.

Vigh Andrea már a kezdetektől részt vesz a Jónak lenni jó! kampányában. Idén tíz dedikált CD-t és tíz koncertjegyet ajánlott fel a 25. Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál Gálakoncertjére.

A Csörgőlabda szakosztály a Magyar Kézilabda Szövetség tagszervezeteként működik, akik kétmillió forintot ajánlanak fel a közmédia kampányában.

Hétfőn lesz egy óriási ünnepségünk Budapesten a Közszolgálati Egyetemen, ahol a csörgőlabdák napját tartjuk meg és ennek keretén lesz egy adományozás, amely alapján a magyar Kézilabda Szövetség támogatja a Jónak lenni jó! Programot” – mondta Szappanos Pál István, a MKSZ Parasport Bizottság elnöke.

Kapcsolódó tartalom

Roska Botond neurológus az idei kampány fővédnöke. Azt mondja: élete egyik célja, hogy visszaadhassa az emberek látását.

A Jónak lenni jó! kampánynak két jószólgálati nagykövete is van: Gubás Gabi Jászai Mari-díjas színművész és Szalai Ádám 86-szoros magyar válogatott labdarugó.

A kampány december 18-án egy egész napos ünnepi műsorfolyammal zárul, amely során elárverezik a legértékesebb tárgyi felajánlásokat. Addig pedig aki segíteni szeretne a látássérülteknek csak tárcsáznia kell a 13-600-as adományvonalon a 96-os melléket, ahol egy-egy hívás 500 forintot jelent, és banki utalásra is van lehetőség.

Ajánljuk még