logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rákay Philip: Tettenértük a dollárbaloldalt!

| Szerző: hirado.hu
„Van egy képernyőmentésem Korányi Dávidék (Action for Democracy) honlapjáról, amely végérvényesen bizonyítja, hogy a baloldal hónapok óta hazudik arról, pontosan kitől és mire érkezett a 3 millárd forintnyi dollár” – írta Facebookján Rákay Philip.
„Azt mondták, hogy az amerikai dollárok nem kampányra, hanem kultúraváltásra érkeztek. DE HAZUDTAK! Azt mondták, hogy csak magyar útlevéllel lehetett adakozni. DE HAZUDTAK! Azt mondták, hogy mikroadományozók ezrei dobták össze a pénzt. DE HAZUDTAK!” – sorolta Rákay Philip Facebook-bejegyzésében, hol sántítanak az általa nyilvánosság elé tárt bizonyítékok szerint a baloldal állításai, az Amerikából érkező pénzekkel kapcsolatban.
Hivatalos adománygyűjtő felületük szerint ugyanis, mindössze tizenegy személy adta össze az Action for Democracy által a magyar számlákra utalt hárommilliárd forintot. Az adakozóknak pedig nem kellett megadni az útlevélszámot a felajánlások befizetéséhez. Rákay Philip szerint a bizonyítékokból az is egyértelművé vált, hogy az amerikai szervezet nem az úgynevezett „kultúraváltásra”, hanem kifejezetten a 2022-es magyar országgyűlési kampányra gyűjtötte a pénzt, amit Márki-Zay Péterékhez juttattak el.

Ajánljuk még