logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vezessen óvatosan! Köd és ónos szitálás nehezíti ma a közlekedést

| Szerző: hirado.hu
Szombaton borult, tartósan párás idő lesz a jellemző az egész ország területén. Szitálás, ónos szitálás, a keleti, északkeleti megyékben esetleg gyenge eső helyenként előfordulhat – írják az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.
(Forrás: OMSZ)

Szombaton a látási viszonyok fokozatosan javulnak, de így is erősen felhős vagy borult, több helyen tartósan párás idő lesz a jellemző. Szitálás, az északnyugati tájakon néhol gyenge eső előfordulhat.

Az északnyugatira forduló szelet a Dunántúlon egyre több helyen élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 10 fok között valószínű. Késő estére -1 és +5 fok közé hűl le a levegő – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

(Forrás: OMSZ)

Este ismét sokfelé romlanak a látási viszonyok, köd, valamint rétegfelhőzet képződik, terjeszkedik, előbbi legnagyobb eséllyel a Dunától keletre. Szitálás, ónos szitálás, a keleti, északkeleti megyékben esetleg gyenge eső helyenként előfordulhat. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +4 fok között alakul.

(Forrás: OMSZ)

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

Ajánljuk még