Időjárás

A reggeli csúcsforgalom ideje alatt csaphat le az ónos eső, de jön a havazás és a jégpáncél is

Már közel hétszázezren töltötték ki a nemzeti konzultációt

| Szerző: hirado.hu
Már közel 695 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet. Fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a brüsszeli szankciókról, hiszen ha több százezer magyar ember akarata egy irányba mutat, az sokat számít majd a következő körös tárgyalásokon – számolt be róla Szentkirályi Alexandra a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Nagyon sokan vesznek részt a nemzeti konzultációban. A legutóbbi összesítések szerint már közel 695 ezren töltötték ki a konzultációs kérdőívet, ennek 17 százaléka érkezett online, a többi postai úton” – számolta be róla Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Látjuk, hogy a szankciós sorozatban újabb és újabb epizódok jönnek – mondta a kormányszóvivő, majd hozzátette: a brüsszeli ígéret úgy szólt, hogy az intézkedések véget vetnek a háborúnak.

A szankciók nemcsak hogy nem érték el ezt a célt, de az ígéretekkel ellentétben az energetika területére is kiterjedtek

– hívta fel a figyelmet Szentkirályi Alexandra.

A gáz és az olaj után a legújabb hírek szerint az atomenergiát akarják célba venni. Eközben a baj egyre csak nő Európában, csúcson az energiaárak, tombol az infláció, aminek a levét az emberek, köztük mi is, magyarok isszuk meg – sorolta a kormányszóvivő.

Majd hozzátette, hogy Oroszország könnyen kerülőutat talál a szankciók alól, miközben Európa saját maga számára előidézett bajoktól szenved

– emelte ki.

Nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar emberek fizessék meg, ezért is fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a konzultáció keretében – fogalmazott.

Ha több százezer magyar ember véleménye egy irányba mutat, az sokat számít majd a következő körös tárgyalásokon – magyarázta Szentkirályi Alexandra.

A konzultációs kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el: https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még