Időjárás

A reggeli csúcsforgalom ideje alatt csaphat le az ónos eső, de jön a havazás és a jégpáncél is

Alapjogokért Központ: A baloldali EP-képviselők el akarják venni a magyaroktól az olcsó energiát

A baloldali EP-képviselők el akarják venni a magyaroktól az olcsó energiát – írta közösségi oldalán az Alapjogokért Központ.

Közölték, tegnap az Európai Parlamentben a baloldal EP képviselői ismét Magyarország érdekei ellen szavaztak. „Megszavazták, hogy szorgalmazza az orosz fosszilis tüzelőanyagok és urán uniós importjára vonatkozó azonnali és teljes embargót, valamint az Északi Áramlat 1 és 2 csővezeték teljes leállítását Oroszország agresszív háborúja finanszírozásának megszüntetése érdekében” – fogalmaztak.

Hozzátették: Dobrev Klára, Gyöngyösi Márton, Cseh Katalin, Ara-Kovács Attila, Molnár Csaba és Rónai Sándor megszavazták, hogy az EU azonnal, teljes körűen vonja embargó alá az orosz kőolajat, földgázt, és az atomenergiát.

A magyarországi baloldali politikusok tehát azt akarjak, hogy a magyar otthonok, gyárak fűtés, üzemanyag és áram nélkül maradjanak. Ezzel a baloldali EP-képviselők megfosztanák a magyar embereket attól, hogy megfizethető energiához jussanak hozzá – írták.

Ezek a baloldali képviselők vagy nem tudják, mit tesznek, vagy tudják, de direkt ártani akarnak az országnak. Ezek a döntések ugyanis rosszak Magyarországnak, tönkretennék a gazdaságunkat, ezért egy, a józan ész talaján álló képviselő soha nem támogathatná azokat. A baloldaliak mégis megtették, mégis támogatják a rossz döntéseket. Egyszer azonban nekik is el kell számolniuk a választóikkal és Magyarország népével!” – írták.

Ajánljuk még