Lényeges

Még sohasem fogyott annyi áram Magyarországon, mint hétfőn

A közmédia az elmúlt években többször is meghívta Koncz Zsuzsát

| Szerző: hirado.hu
Meghökkenve értesültünk arról, hogy Koncz Zsuzsa énekesnő egy csütörtökön megjelent interjújában olyan állításokat tett, amelyek nem felelnek meg a valóságnak és alkalmasak arra, hogy a közmédiát rossz fényben tüntessék fel.

A művésznő az említett interjúban azt mondta, „több mint 12 éve már nemhogy nem éneklek magyar nyelvű állami médiában, de interjút se kérnek tőlem”.

Ezzel szemben az igazság az, hogy épp a múlt héten vettük fel a kapcsolatot Koncz Zsuzsa menedzsmentjével, abból a célból, hogy a művésznőt felkérjük, lépjen fel a Petőfi Zenei Díj idei díjátadó gáláján. Sajnálatunkra azt a választ kaptuk, hogy Koncz Zsuzsának nem alkalmas a díjátadó időpontja.

A művésznő által felidézett elmúlt 12 évben ráadásul nem is ez volt az első alkalom, hogy fellépésre invitálta volna őt a közmédia.

2019-ben például azt szerettük volna, ha a Petőfi Akusztik zenei programunkban venne részt mint fellépő, amire Koncz Zsuzsa ugyan nyitottságot mutatott, de végül visszautasította felkérésünket.

Mindennek tükrében értetlenül állunk Koncz Zsuzsa nyilatkozata előtt, amely azt sugallja, hogy a közmédia diszkriminál egyes alkotókat, művészeket.

Ajánljuk még