logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jónak lenni jó! – A veszprémi kézilabdázók is csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz

| Szerző: hirado.hu
A Telekom Veszprém kézilabdacsapata idén is csatlakozott a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű adománygyűjtő akciójához. A játékosok egy rövid videóban hívták fel a figyelmet a jótékonyság fontosságára, egyúttal arra kérték szurkolóikat, hogy ők is támogassák a kezdeményezést.

A veszprémi kézisek emellett egy tárgyi felajánlással is beszálltak az akcióba: egy az egész csapat által dedikált mezre lehet majd licitálni.

A Jónak lenni jó! kampánya idén a látássérült embereknek gyűjt: az adományokat a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége kapja. A kampánynak már két jószolgálati nagykövete is van: Gubás Gabi, Jászai Mari-díjas színművész és Szalai Ádám nyolcvanhatszoros magyar válogatott labdarúgó.

A kampány fővédnöke pedig a Magyar Királyi Szent István-renddel és Körber-díjjal kitüntetett orvos, Roska Botond lett.

A felajánlásokat továbbra is várják, segíteni a 13 600-as telefonszámon lehet, a 96-os kóddal. Egy hívás vagy szöveges üzenet ötszáz forintos támogatást jelent. A Jónak lenni jó! idén is egy egész napos műsorfolyammal zárul, december 18-án.

Kapcsolódó hírek

Neves kutató csatlakozott a Jónak lenni jó! kampányához
Roska Botond lesz az idei Jónak lenni jó! fővédnöke. A magyar neurobiológus kutatótársaival a vakság gyógyításán dolgozik. Azt mondta: nem volt kérdés, hogy elvállalja-e a fővédnöki pozíciót. A kampánnyal eddig 33,5 millió forintot gyűjtöttek a vak és gyengén látó emberek megsegítésére. Csatlakozott a segítőkhöz Schmitt Pál korábbi államfő is, aki egy eredeti olimpiai fáklyát ajánlott fel – hangzott el az M1 Híradóban.
Belföld

Ajánljuk még