Aktuális

Több mint egy tonna kannabiszt találtak egy kamionban

A Momentumban folytatja a Jobbik volt alelnöke

| Szerző: hirado.hu
Váratlan fordulat történt az ellenzéki térfélen: a Momentumban tér vissza a pártpolitikába Stummer János, a Jobbik volt alelnöke.

Nem egészen fél évvel azután, hogy kilépett a Jobbikból, a Momentumban tér vissza a pártpolitikába Stummer János, a Jobbik volt alelnöke és a parlament nemzetbiztonsági bizottság volt elnöke.

A hírt maga Stummer jelentette be Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője, illetve Bedő Dávid frakcióvezető-helyettes oldalán egy Gelencsér által a Facebookra feltöltött videóban.

„A Momentum közössége mindenkit vár, jobbról és balról is, aki képes közösségben, szövetségben gondolkodni, és aki a fényt választja az árnyék helyett”

– fogalmazott a videóban Gelencsér.

A Jobbik küldöttei nem kértek Stummer alternatívájából

„A Jobbik szombati tisztújításán világos politikai alternatívát kínáltam a Jobbik kongresszusi küldötteinek, többségük azonban nemet mondott az általam javasolt hazafias politikára és szervezeti megújulásra” – írta közösségi oldalán Stummer János, a párt volt országgyűlési képviselője még idén májusban.

Akkor Summer János leszögezte:

a közügyekkel való foglalkozást továbbra is élete részének tekinti, de új párt vagy politikai mozgalom megalapítása nem áll szándékában.

Ajánljuk még