Fontos

Zelenszkij szerint Putyin a NATO megtámadását tervezi

Nem jár az 1-es villamos egy szakaszon, villamosok ütköztek

| Szerző: hirado.hu
Összeütközött két villamos Budapesten a XIV. kerületi Hungária körúton, a Mogyoródi út sarkánál – tudatta a katasztrófavédelem szerda reggel az MTI-vel.

Azt írták, hogy a két villamos úgynevezett utoléréses balesetet szenvedett. Az utasok leszálltak a járatokról – tették hozzá.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte a Facebookon, hogy az 1-es villamos helyett a Puskás Ferenc Stadion M és Zugló vasútállomás között pótlóbusz közlekedik baleset miatt.

Az 1M villamos a Bécsi út / Vörösvári út és Zugló vasútállomás között jár, a Puskás Ferenc Stadiontól meghosszabbított útvonalon 1-es jelzéssel Kelenföld vasútállomásig közlekedik.

Tart a műszaki mentés a Hungária körúton a Mogyoródi útnál az Árpád híd felé a belső sávban. Torlódásra kell készülni a Hungária körúton a Salgótarjáni utcától, a Kerepesi úton befelé a Hungária körút előtt.

Kiemelt képünk: Összetört villamosok a XIV. kerületi Hungária körúton 2022. november 9-én. Két villamos úgynevezett utoléréses balesetet szenvedett a Mogyoródi út sarkánál.
(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Ajánljuk még