logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Komoly vevőnek hitték, végül kétmilliónyi aranylánccal futott el a tolvaj

| Szerző: hirado.hu
A fővárosi rendőrök egy órán belül elfogták a férfit, aki a gyanú szerint egy újpesti ékszerboltból tizenegy nyaklánccal rohant ki.

Egy újpesti ékszerboltból loptak nyakláncokat október 28-án, dél körül. A tolvaj aznap háromszor ment be a boltba, első két alkalommal csak felpróbálta a nyakláncokat, majd távozott.

Harmadszor belemarkolt a pultra letett ékszerekbe, és tizenegy aranylánccal kifutott az üzletből. A lopással okozott kár több mint kétmillió forint – olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal keresni kezdték az elkövetőt, akiről feltételezték, hogy megpróbál túladni a zsákmányán. A terézvárosi rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül meg is látták a személyleírásnak megfelelő férfit, amint éppen egy VI. kerületi ékszerüzletből lépett ki. Megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták. Az ellopott ékszereket hiánytalanul megtalálták nála.

A IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Mihályt lopás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására.

 

Ajánljuk még