logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elismerte a drogfogyasztást H. Zoltán divattervező

| Szerző: hirado.hu
A fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során H. Zoltán divattervező, akit vasárnap tartóztattak le drogkereskedelem gyanúja miatt.

A fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során H. Zoltán – értesült a 24.hu. A portál úgy tudja, H. Zoltán fellebbezett a letartóztatást elrendelő végzés ellen.

Korábban megírtuk: droggal összefüggő bűncselekmények miatt tartóztatták le Márki-Zay Péter szövetségesét, az ismert divattervezőt, H. Zoltánt. Az O1G pólókat áruló, korábban a vidéki embereket is gyalázó baloldali aktivistánál a hírek szerint jelentős mennyiségű kábítószert is találtak.

Kapcsolódó tartalom

A BRFK nyomozói két férfit fogtak el a IV. és a XIII. kerületben október 21-én, egyiküknél összesen

körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másik férfinál körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint egy gramm port, az elsődleges adatok szerint kokaint találtak.

A kábítószer-kereskedelem büntetési tétele ennél a mennyiségnél kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

Az anyagokat szakértők vizsgálják, és

a rendőrség kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még