logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Üdítő és gyros álnéven árulta a drogot a pesterzsébeti taxis

| Szerző: hirado.hu
A budapesti rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanújával őrizetbe vettek egy férfit, aki a taxijából árulta a tiltott szereket.

A ferencvárosi nyomozók kedden ütöttek rajta egy feltételezett kábítószer-kereskedőn pesterzsébeti lakásában. A rendőrök átkutatták a férfi otthonát, mely során lefoglaltak különféle kábítószergyanús anyagokat, telefonokat és 599 ezer forintot – közölte honlapján a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves L. István 2022 júliusa óta, egészen az elfogásáig egy taxival terjesztette a kábítószert Budapesten. A vevők telefonon hívták és különböző kódneveken rendelték a tiltott anyagokat; Pepsinek, üdítőnek és gyrosnak nevezték, a mennyiséget pedig „teli”, „fél” és „perc” adagokban kérték.

A rendőrök elfognak egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított taxist a férfi pesterzsébeti lakásánál (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ajánljuk még