logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gázolás miatt késnek a vonatok több vonalon

Elütött egy embert a Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára tartó vonat kedden Monorierdő és Pilis között, emiatt késnek a járatok a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon – közölte a Mávinform Facebook-oldalán.

A gázolás miatt Monor és Pilis között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Az elővárosi S50-es vonatok a Nyugati pályaudvar és Monor között közlekednek. A Z50-es vonatok megosztva, a Nyugati pályaudvar és Monor, valamint Pilis és Cegléd között közlekednek. A debreceni-nyíregyházi Tokaj és Nyírség InterCity-k, kör IC-k kerülő úton, Újszász-Szolnok felé közlekednek. Nem érintik Zuglót, Kőbánya-Kispestet, Ferihegyet és Ceglédet. A szegedi Napfény InterCity-k csak Ceglédig közlekednek, onnan fordulnak vissza – ismertették.

A Piliscsaba és Rákos közötti S76-os jelzésű vonatok rövidebb útvonalon, csak Angyalföld állomásig közlekednek, és onnan fordulnak vissza Piliscsabára. Angyalföld és Rákos között a BKK járatait vehetik igénybe az utasok – írta a Mávinform. Csép Vivien Dorka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa azt MTI megkeresésére közölte, hogy az elgázolt férfi a helyszínen meghalt.

A címlapfotó illusztráció. 

Ajánljuk még