logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Még pár órán át lehet kitölteni az online a népszámlálási kérdőívet – akár nyerni is lehet vele

| Szerző: hirado.hu
Online már csak vasárnap éjfélig lehet kitölteni a kérdőíveket. Akik ezt nem teszik meg, azokat később számlálóbiztosok keresik fel. Aki kitölti, még nyerhet is vele, hiszen a KSH az online kitöltés időszaka alatt, tehát október 1-16. között naponta 5db egyenként 100 ezer Ft értékű általános felhasználású vásárlási utalványt sorsol ki a kérdőívet kitöltő és nyereményjátékra regisztrált háztartások között.

 

Ma éjfélig lehet online kitölteni a népszámlálási kérdőíveket. Aki lemarad, ezután csak a számlálóbiztosok segítségével, személyesen adhat választ a kérdésekre. Az internetes kitöltéshez egy korábban, levélben kapott egyedi kódra van szükség – ha valaki ezt nem találja vagy nem kapta meg, új kódot kérhet az ügyfélkapun keresztül. A népszámláláson a részvétel kötelező.

Aki online tölti ki a kérdőívet, akár még értékes ajándékot is nyerhet vele.

Ahhoz, hogy valaki részt vegyen a nyereményjátékban, nem kell mást tennie, mint a kérdőív végén, a beküldést megelőzően regisztrálni a nyereményjátékra.

A KSH az online kitöltés időszaka alatt, tehát október 1­−16. között, naponta 5 db egyenként 100 000 Ft értékű általános felhasználású vásárlási utalványt sorsol ki a kérdőívet kitöltő és nyereményjátékra regisztrált háztartások között.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még