logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Népszámlálás 2022 – Mi a teendő, ha nem találjuk a belépési kódot?

| Szerző: hirado.hu
Október 16-ig lehet még online kitölteni a 2022-es népszámlálás kérdőívét. A kérdőív kitöltéséhez szükség van egy belépési kódra, amit már korábban kipostáztak mindenkinek. Ha azonban nem találja a belépéshez szükséges kódját, most cikkünkben megmutatjuk mi a teendője.

Október 16-ig lehet kitölteni az interneten a népszámlálási kérdőívet. Aki online nem tölti ki a kérdőívet a határidőig, számlálóbiztos keresi fel, és egy interjú keretében rögzíti a válaszait. A népszámláláson a részvétel kötelező.

Ahhoz, hogy online ki tudjuk tölteni a kérdőívet szükségünk van egy egyedi belépési kódra, amit a szeptember utolsó napjaiban kézbesített postai felkérőlevél tartalmaz.

Ha nem találja az egyedi belépési kódot, akkor a www.belepes.nepszamlalas2022.hu oldalon tud újat igényelni ügyfélkapus azonosítást követően.

Kapcsolódó tartalom

Belépési kód igénylésének menete:

1. Kattintson a „Hol találom a belépési kódot?” lehetőségre,

2. majd a lenyíló fül alján található „Belépési kód igénylése” gombra.

3. Az oldal egy másik lapra irányít, ahol a „Belépés” gombra kattintás után jelentkezhetünk be ügyfélkapus fiókunkba.

Az igénylés során az elektronikus űrlapon meg kell adnia:

  • az e-mail-címét, amelyre a kód meg fog érkezni, és
  • azt a lakcímet, amelyre vonatkozóan a kérdőívkitöltés történik.

Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük a 2022-es népszámlálás kérdőívének kitöltéséhez szükséges legfontosabb információkat, és lépésről lépésre megmutattuk, hogyan kell kitölteni. Az online kérdőív kitöltésének menetéről szóló cikkünket ide kattintva vagy alább olvashatja el.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még