logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Felkavaró videó, segítsen megtalálni az elkövetőket: Belekötöttek és megrugdosták a villamoson a Széll Kálmán téren

| Szerző: hirado.hu
Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és megverték a villamoson. A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen – írta a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2022. szeptember 1-én 22 óra 50 perc körül Budapest II. kerületében, a Széll Kálmán téren szóváltásba keveredett egy utassal, akit a megállóban és a villamoson is többször megütöttek és megrugdostak.

A felvételen szereplő férfiak beazonosítása eddig nem vezetett eredményre. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ajánljuk még