logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megalakult a Magyar Elektromobilitás Egyesület

Megalakult a Magyar Elektromobilitás Egyesület (ELMOB), amely az elektromos járművek felhasználóinak érdekképviselete mellett célul tűzte ki egyebek mellett az e-mobilitás népszerűsítését, a magyarországi és nemzetközi szervezetekkel való együttműködést, valamint a környezettudatosság erősítését – közölte az egyesület szerdán az MTI-vel.

Az egyesületet 15 magánszemély, elektromosjármű-felhasználó alapította, de a tagság mindenki számára nyitott. A szervezet tagja lehet bárki, aki egyetért az egyesület céljaival, függetlenül attól, hogy milyen elektromos járművet használ, hiszen az ELMOB az elektromos autók mellett az e-rollerek, az elektromos rásegítésű kerékpárok, az elektromos motorkerékpárok, az elektromos vízi járművek és az elektromos repülők tulajdonosait, felhasználóit is igyekszik segíteni és képviselni.

A közlemény idézte Németh Ágnest, a Magyar Elektromobilitás Egyesület elnökét, aki elmondta szükségét érezték egy olyan egyesületnek, amely tapasztalt felhasználók munkájával és véleményével támogatja az érintett szervezeteket, akár döntéshozókat, országon belüli és országhatárokon átívelő kapcsolatokat épít ki, miközben a teljes társadalmat segíti eligazodni az e-moblitiás világában, nem utolsó sorban képviseli és védi a tagok érdekeit.

Az egyesület munkájáról és eredményeiről a jövőben az elmob.hu oldalon lehet tájékozódni – olvasható a szervezet közleményében.

Kiemelt kép: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Claudio Bresciani

Ajánljuk még