logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eszméletlenre vert egy hároméves gyermeket, majd konyhakéssel fenyegetőzött – vádat emeltek ellene

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy huszonnyolc éves férfi ellen, aki tavaly júniusban eszméletlenre vert egy hároméves gyermeket – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

A férfi ellen könnyű testi sértés bűntette és zaklatás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség. A vádirat szerint a férfi tavaly márciusban ismerkedett meg egy négygyermekes anyával, akivel a hétvégéket sajóbábonyi családi házában töltötte.

A közlemény szerint a férfire egy bevásárlás idejére bízta rá a gyereket a párja. Az ittas állapotban lévő támadó azonban minden ok nélkül bántalmazta a gyermeket, aki eszméletlen állapotban feküdt az udvaron anyja visszaérkezésekor.

Hazaérkezésekor a nő felelősségre vonta a vádlottat, aki egy nagyméretű konyhakéssel ordítozva fenyegette meg életveszélyesen az anyát és gyermekeit.

Az édesanyának gyermekeivel együtt sikerült elmenekülnie a házból, majd rendőri segítséget kért, és értesítették a mentőszolgálatot.

Az ügyészség a büntetett előéletű – más ügyben letartóztatásban lévő – vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott – olvasható a közleményben.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

Ajánljuk még