logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nacsa Lőrinc: a Fidesz-KDNP mindent megtesz a magyar emberek védelméért

A Fidesz-KDNP mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje a magyar embereket a háborús inflációtól és annak káros következményeitől, de ehhez az kell, hogy minél többen kitöltsék a szankciókról szóló nemzeti konzultációt – mondta a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez kedden eljuttatott videóüzenetében.

Nacsa Lőrinc felidézte: Brüsszel az orosz-ukrán háború kirobbanásakor azt ígérte, hogy az Oroszország ellen hozott szankciók nem fogják érinteni az energiakérdéseket, azonban ezzel szemben nyáron úgy döntött, megtiltja az olaj és az olajtermékek behozatalát Oroszországból.

A kormánypárti politikus felidézte: Magyarországnak sikerült mentességet kiharcolni az olajszankciók alól, ami nélkül komoly ellátási nehézségek adódtak volna.

Azt mondta, a baloldal Brüsszel minden olyan javaslatára rábólintott, amellyel tovább növelték volna a magyar emberek és vállalkozások kiadásait.

A momentumos Fekete-Győr András elismerte: ha ők lennének kormányon, csatlakoztak volna az olajembargóhoz.

Ujhelyi István baloldali EP-képviselő is kiáll a szankciók mellett, még abban az esetben is, ha azok kedvezőtlen hatást gyakorolnak az ellátásbiztonságra és az inflációra

– idézte fel Nacsa Lőrinc.

A magyar baloldallal szemben a Fidesz-KDNP mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje a magyar embereket a háborús inflációtól és annak káros következményeitől, de ehhez minél szélesebb körű egyetértés kell – hangoztatta a frakciószóvivő, aki arra kért mindenkit, töltse ki a nemzeti konzultációt.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: MTI/Máthé Zoltán

Ajánljuk még