logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Látta őket? A Blaha Lujza téren gázsprayvel lefújtak egy férfit, majd egy bozótvágó késsel támadtak rá

| Szerző: hirado.hu
A józsefvárosi rendőrök nagy erőkkel keresik Farkas Krisztofer Attilát és ismeretlen társát, akik bozótvágó késsel támadtak - egy férfit már elfogtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság bűn​tett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik tegnap 17 óra 30 perc körül a Budapest, VIII. kerületi Blaha Lujza téren, feltehetően egy gázsprayvel lefújtak egy férfit, majd egy bozótvágó késsel támadtak rá, aki könnyű sérülést szenvedett – írták a police.hu-n.

Az esettel kapcsolatban a rendőrök tíz percen belül a helyszínre értek és két embert előállítottak a kerületi kapitányságra. Egyikőjüket, egy 20 éves férfit a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, két másik társát még keresik.

A józsefvárosi rendőrök a 22 éves Farkas Krisztofer Attila körözését rendelték el:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Krisztofer Attila tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ajánljuk még